Mögel och mikrobiologi

Kanin och jag har idag pluggat mikrobiologi. Av hänsyn till allergiker kommer dock endast jag att skriva tentamen. (Kanin läser boken upp och ner, men det har ingen större betydelse då hon ännu inte lärt sig alfabetet).

 
Efter ett tag ledsnade dock kanin och jag pluggade med en kopp te istället. 
Nikon 50 mm f/1.8
 
Alla bilder på bloggen är skyddade med upphovsrättslagen.
 

Kommentarer
Postat av: Hej

Är kaninen du har en lejonhuvad? :)
Skulle du kunna berätta lite om dem? Är de lättlärda?
Klarar de att hoppa hinder etc ^^ Skulle vara supersnällt! :)

Svar: Mögel är en korsningskanin, men lejonhuvad verkar onekligen ingå. :)Alltså, kanin är ju inte riktigt som hundar, det skiljer inte så fasligt mycket annat än utseende mellan raserna, utan det rör sig mest om individer. Vissa är väldigt lättlärda, andra rätt tröga (kaniner är rent allmänt väldigt korkade, så man ska inte ha några stora förhoppningar med dem, haha). Mögel är klickertränad, och rätt duktig på att hoppa, och tycker det är roligt (video på en hoppande mögel: http://www.youtube.com/watch?v=FbDf0TW7T_4 och http://www.youtube.com/watch?v=2tVUVnBP-sU ).
Men precis som med alla andra saker är hur mycket kaniner tycker om att hoppa hinder väldigt individuellt. Alla kaniner Kan hoppa, men ska man ägna sig åt det i någon större utsträckning är det ju bra om djuret gillar det också :)
helenaskonst.blogg.se

2013-04-03 @ 22:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag är en tjej född 1992 som studerar molekylärbiologi på Uppsala Universitet.
En dag för länge sedan fick jag en kamera i mina händer och insåg att jag tyckte om att fotografera. En regnig dag 7 år senare skapade jag mig en fotoblogg; här är den.
Jag fotograferar med en Nikon D5100.
----------------------------