Kontakt

Om du skulle vilja kontakta mig via mail kan du göra detta på

 

delokaliserad@hotmail.com

 

Du är exempelvis välkommen att maila mig om du är intresserad något fotografi i orginalstorlek, vill använda någon av mina bilder på din hemsida eller har några andra frågor.

 


Diväteoxid i eventuell repris

Hej
Eftersom min externa hårddisk har gett upp efter lång och trogen tjänst har detta medfört att jag för närvarande endast har tillgång till sisådär en tiondel av mina fotografier. Lagom kul, men så är det.
Jag har en förhoppning om att lyckats återfå mina bilder under sommaren (annars är i princip alla bilder tagna tidigare än 2012 försvunna, och det vore ju... rätt drygt, men det ska finnas minst en backup på dem, bara inte här, så vi håller tummarna). 
 
Vi kör lite gamla bilder på vattendroppar. Vissa har jag förmodligen redan visat, men vi låtsas att ni inte alls minns bilder som ligger 2 år tillbaka i bloggens historia.
 
Nikon 85 mm f/3.5
 
Alla bilder på bloggen är skyddade med upphovsrättslagen.
 

Skalbagge i akvarell

Virus tycks ha invaderat min kropp och jag har därför i huvudsak ägnat min dag åt att se Harry Potter. Dessutom, har jag målat min första förhållandevis seriösa bild på evigheter; En skalbagge målad med akvarellpennor. Det var trevligt, jag överväger att måla fler insekter i sommar.
I brist på fotografier tänkte jag nu visa min skalbaggsteckning. 
 
 
Alla bilder på bloggen är skyddade med upphovsrättslagen.

Jag är en tjej född 1992 som studerar molekylärbiologi på Uppsala Universitet.
En dag för länge sedan fick jag en kamera i mina händer och insåg att jag tyckte om att fotografera. En regnig dag 7 år senare skapade jag mig en fotoblogg; här är den.
Jag fotograferar med en Nikon D5100.
----------------------------