En vitare värld

Imorse när jag vaknade var världen vit. Det är mysigt, jag gillar när den är det. Snö är trevligt.
 
Nikon 50 mm f/1.8
 
Alla bilder på bloggen är skyddade med upphovsrättslagen.

Jag har en myra i mossan

Jag fick en spontan lust att sjunga introt till myror i brallan med mossan istället för brallan, men jag avstod. Jag fotade idag dock (äntligen). Det var mysigt ljus, jag gillar mysiga ljus, de är så.. mysiga.

Nikon 85 mm f/3.5
 
Alla bilder på bloggen är skyddade med upphovsrättslagen.

En stolle i en soffa

Man kan också fota majsormar när de inte äter, i soffan exempelvis (lägg märke till mitt hysteriskt korta skärpedjup på vissa bilder).
Jag vet att jag är fantastiskt kass på att uppdatera bloggen med bilder, men det är... november. Naturbilder i november blir sådär lagom spännande ärligt talat. Jag var förvisso ute och fotade frost en morgon, men eftersom ISO var ställt till omkring 1200, och jag först märkte det hemma (...ställ aldrig upp ISO-talet utan att ställa ner det), så blev bilderna så brusiga att de inte är värda att visas. Ni får alltså hålla tillgodo med majsormar tills vidare.
 
...Varför blev min vattenstämpel på nedersta bilden enorm. Ni får stå ut, ber om ursäkt.
Nikon 85 mm f/3.5
 
Alla bilder på bloggen är skyddade med upphovsrättslagen.

Stollen äter

Jag är förkyld, det är rätt drygt. Trots förkylning kan man dock mata majsormar. De gillar att äta möss. Därför fick de idag var sin upptinad mus. Här är bilder som skildrar Stollens kamp med den döda musen.

Nikon 85 mm f/3.5
 
Alla bilder på bloggen är skyddade med upphovsrättslagen.

Gamla flygande djur

Nu börjar småfåglarna komma. Det är mysigt, då kan man fota dem. Åtminstone förutsatt att det inte är dåligt ljus, som idag. Så därför tänker jag visa gamla bilder.
 

 
Nikon 70 - 300 mm f/4.5 - 5.6
 
Alla bilder på bloggen är skyddade med upphovsrättslagen.Jag är en tjej född 1992 som studerar molekylärbiologi på Uppsala Universitet.
En dag för länge sedan fick jag en kamera i mina händer och insåg att jag tyckte om att fotografera. En regnig dag 7 år senare skapade jag mig en fotoblogg; här är den.
Jag fotograferar med en Nikon D5100.
----------------------------